Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK
WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK
5 690 Ft

WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK

WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK
WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK
WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK
WEST PAW BUMI™ HUZAKODÓ JÁTÉK

A Bumi™ egy vicces és rugalmas huzakodós játék, amely apportírozáshoz jó választás, hiszen remekül repül és izgalmasan pattog amikor földet ér.

Húzodzkodós játék közben akár kétszer olyan hosszúra tud nyúlni. A Bumi® S-alakú kialakítása miatt vált egyedivé és közkedvelté a kutyusok és gazdik körében. Az okos kialakításnak köszönhetően messzire repül és bundás barátaink is imádják hordozni a szájukban. Egy rendkívül strapabíró játék ami mégis pihekönnyű. Ideális apportírozós-, dobálós mókákhoz. A Bumi® az egyik legkedveltebb West Paw játék.

Típus: Play (közös játék)

Rágási erő: Gyenge rágás

Kutyáknál nem is kérdés, de miért szeretik a gazdik?

• Mosogatógépben mosható
• Amerikában gyártják
• 100%-ban újrahasznosítható
• Latex-, BPA- és ftalátmentes
• "Love it" garanciával ellátott 

Mit jelent a "Love it" garancia?

A West Paw 100%-os elégedettségi garanciát vállal minden egyes termékükre, amely akár a gazdi, akár a kutyája tetszését nem nyerte el. Ha nem sikerült elsőre megtalálni a házi kedvenc számára legideálisabb terméket, vagy esetleg egy igazi rágóbajnokkal van dolgunk, akinek sikerült megrongálnia a játékot, kicserélik egy, a kutya igényeihez és rágcsálási szokásaihoz jobban igazodó játékra, vagy visszafizetik a vételárat. Bátran merik ezt vállalni, hiszen odafigyelő gondoskodásuk a teljes gyártási folyamatot végigkíséri. 

Játssz biztonságosan + Játssz okosan

Raktáron
5 690 Ft
Részletek

Nem létezik elpusztíthatatlan kutyajáték. Te ismered legjobban a kuytusodat, válassz az igényeinek megfelelő játékot  és ne hagyd, hogy felügyelet nélkül játszon vele.  A megfelelő játék kiválasztásához olvasd el a következő bekezdést.

  • ANYAG

    Zogoflex® speciális újrahasznosított műanyag keverék, amely a végtelenségig újrahasznosítható. A Zogoflex anyaga olyan rugalmas, hogy akár eredeti méretének 400-szorosára is nyújtható. A West Paw fennállása óta több mint 13 millió PET palackot és 750,000 Zogoflex játékot hasznosított újra. A WEST PAW játékok mindegyike BPA, latex és toxinmentes.
  • MÉRET

     

    West Paw Bumi - Small - 20 cm
    West Paw Bumi - Large - 24 cm
Adatok
Cikkszám
westpawbumi
Vélemények