Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Takaungu agár nyakörv
Takaungu agár nyakörv
22 390 Ft

Takaungu agár nyakörv

A kenyai Zinj Design arra törekszik, hogy gyönyörű és szokatlan termékeket készítsen, amelyek egyediek és időtállóak. Kizárólag helyi anyagokat használnak, minden apró részlet kézzel, a legegyszerűbb eszközök segítségével készül, semmi modern technika.

A béléseiket egy 60 éves taposós varrógéppel varrják. Minden sárgaréz övcsat kézzel öntöttek formába. A sárgaréz újrahasznosítható volt úgy, hogy először leolvasztották a kenyai fémhulladékot.

A kemény munkakörülmények ellenére ez nem rontja a termékek minőségét. Inkább segít javítani őket. A Zinj Design annyira törődik a termék minden részével és minőségével, hogy mindenre életre szóló garanciát vállalnak!!

Abban a valószínűtlen esetben, ha kilazul egy gyöngy vagy eltörik a nyakörvcsat, ingyenesen és amint lehet kicserélik a terméket. A Zinj meg akarja mutatni vásárlóinak, hogy Afrikában komolyan gondolják, amit mondanak, és igazán büszkék minden termékre, amely elhagyja műhelyüket.

 

Színeiket és dizájnjukat különböző afrikai népviseletek ihlették.

Raktáron
22 390 Ft
Részletek

A Zinj gyártó összes nyakörve természetes kenyai szénbőrből készült.

Belseje növényi cserzett kecskebőrrel bélelt.

A sárgaréz részleteket helyi kézművesek öntik újrahasznosított sárgarézből.

Ezek a csodás nyakörvek kézzel felvarrott üveggyöngyökkel vannak díszítve.

Minden kutyanyakörvhöz tartozik egy kis gyöngyös biléta is, amelynek kialakítása illeszkedik a nyakörvhöz. Ezt levehet és használhatod akár kulcstartónak is! :)

 Méretek:

S: 25–30 cm  (a legbelső lyuktól a legkülső lyukig)

M: 30–38 cm  (a legbelső lyuktól a legkülső lyukig)

L: 38–46 cm  (a legbelső lyuktól a legkülső lyukig)

Adatok
Cikkszám
takaunguwhipet
Vélemények