Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

TŐKEHALBŐR FONAT - 150GR - BARF RÁGCSA KUTYÁKNAK

Ez az ínycsiklandozó és egészséges Balti tengeri tőkehalbőr csakúgy dúskál a a könnyen emészthető fehérjében.  Kifejezetten magas a fehérjetartalma (83%), ezért snackként adagolva kutyusodat gyorsan tápláló energiához juttathatod. 

A halbőr nem nem csak pusztán remek fehérjeforrás, hanem a legkiválóbb kollagénforrás.
A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetünkben, a legfőbb összetevője a kötőszöveteknek, szerveknek, ínaknak, bőrnek és az izmoknak.
A kollagénnek köszönhetően tudnak ízületeink megfelelően működni, sérülés esetén gyorsabban regenerálódni. Rendszeres kollagénfogyasztással támogathatjuk az ízületek, az izmok munkáját, de nem elhanyagolható a kollagénnek az a szerepe sem, hogy rugalmasan tartja az ereket, amely különösen a szívet és az agyat ellátó erek szempontjából fontos.
A halkollagén ráadásul a többi állati eredetű kollagénforrás közül is kitűnik abban,
hogy a messze a legjobb felszívódással, hasznosulással rendelkezik, így gyógyászati célra is a legjobb kollagénforrásnak tekinthető.

Kíméletes módon szárítva a tápanyag tartalom szinte érintetlenül megmarad szárított hal termékeinkben. 

Vadon és fenntartható halászati módszerekkel fogott tőkehal minden porcikáját feldolgozzák, így járulva hozzá a fenntartható halászati előírásokhoz.  A tőkehalbőrt, az emberi fogyasztásra fogott hal felesleges részeként kezelik, kedvenceink számára azonban valódi csemege! A fonatnak köszönhetően a rágcsálás még tovább tart, csakúgy mint az élvezet.

Kevés olyan rágóka létezik kutyák számára, mely olyan egészséges, mint a halbőr. Könnyen emészthető, jó minőségű fehérjében gazdag és benne található Omega-3, -6, -9  zsírsavak hozzájárulnak a szív, a szem, az agy, a bőr és az ízületek egészségének megőrzéséhez. 

Kiszerelés: 150g

Nincs raktáron
3 190 Ft
Nincs raktáron
Részletek
  • ÖSSZETEVŐK

    100% vadon és fenntartható módon fogott tőkehalbőr
  • TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

    fehérje 83,2%, nyerszsír : 7,9%, nedvesség: 10,5%, nyers hamu : 0,9%, nyersrost : 0,1%,
  • ADAGOLÁS

    Adagolási javaslat egy felnőtt 10 kg testsúlyú kutya számára átlagosan naponta 1-2 db.
Adatok
Cikkszám
codtails
Vélemények