A marhahúsleves legfontosabb összetevője a kollagén. Rostos fehérje, amely segít fenntartani a szervek és szövetek szerkezetét. Főleg csontokból nyerik , és gazdag aminosavakban, azaz glicinben, hidroxilizinben, prolinban és glutaminban . Jelenlétük:
A kollagénen kívül a húsleves glükózamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat és glikozaminoglikánokat tartalmaz . Együttes jelenlétük támogatja az emésztési folyamatokat, serkenti a keratin és kollagén termelődését, ami lehetővé teszi a rugalmas ízületek teljes mozgékonyságát, valamint az erős szőrt és karmokat.
A kutyáknak szánt marhahúsleves összetételét a csontvelőből nyert szükséges ásványi anyagok , azaz kalcium, magnézium, kálium, vas és szelén egészítik ki. A csontleves kiváló vízforrás folyadékpótlásként, például:
Marhacsont-levesünk lassan , közel 24 órán át főtt. A hőkezelésnek ez a formája lehetővé teszi, hogy a csontokból kinyerjen mindent, ami a legjobb és legegészségesebb kutyánk számára. Ezenkívül a Syta Micha marhahúslevesben található tápanyagok gazdag skálája növeli a kutya egészségügyi paramétereit , beleértve az immun-, emésztő-, ideg- és csontízületi rendszerek munkáját.
Adagolás : 12 ml húsleves / 1 kg kutya testsúly HűtvetárolandóFelbontás után 5 napon belül fogyasztandó
*természetesen előforduló üledék az alján
100% marha csontleves
Nedvesség: 98%Nyershamu: <0,2%Nyersfehérje: 1,2%Nyersrost: <0,2%Nyerszsír: 0,4% Kalcium: 0,043 g/kgFoszfor: 0,01 g/kg Nátrium: 0,036% Magnézium:0,0016 % Kálium01%