A kecskecsont-főzet legfontosabb összetevője a kollagén. Rostos fehérje, amely segít fenntartani a szervek és szövetek szerkezetét. Főleg csontokból nyerik , és gazdag aminosavakban, azaz glicinben, hidroxilizinben, prolinban és glutaminban . Jelenlétük:
A kollagénen kívül a kecskeleves glükózamint, kondroitin-szulfátot, hialuronsavat és glikozaminoglikánokat tartalmaz . Együttes jelenlétük támogatja az emésztési folyamatokat, serkenti a keratin és kollagén termelődését, ami lehetővé teszi a rugalmas ízületek teljes mozgékonyságát, valamint az erős szőrt és karmokat.
A kutyáknak szánt kecskeleves összetételét a csontvelőből nyert szükséges ásványi anyagok , azaz kalcium, magnézium, kálium, vas és szelén egészítik ki. A csontleves kiváló vízforrás folyadékpótlásként, például:
A kecskecsont-levesünk lassan , a hét minden napján, 24 órában készül. A hőkezelésnek ez a formája lehetővé teszi, hogy a csontokból kinyerjen mindent, ami a legjobb és legegészségesebb kutyánk számára. Ezenkívül a Syta Micha kecskefőzetében található tápanyagok gazdag választéka növeli a kutya egészségi paramétereit , beleértve az immun-, emésztő-, ideg- és csontízületi rendszerek munkáját.
Adagolás : 12 ml húsleves / 1 kg kutya testsúly HűtvetárolandóFelbontás után 5 napon belül fogyasztandó
*természetesen előforduló üledék az alján
100% kecskecsontleves
Nedvesség: 99,5%Nyershamu: <0,2%Nyersfehérje: 0,4%Nyersrost: <0,2 %Nyerszsír: <0,2% Kalcium: 0,041 g/kgFoszfor: 0,029 g/kg Nátrium:0,02%Magnézium: 0,002%Kálium:4%0.