Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Sodapup Waiting Dogs Design Etray – Blue

Sodapup Waiting Dogs Design Etray – Blue
Sodapup Waiting Dogs Design Etray – Blue
Sodapup Waiting Dogs Design Etray – Blue
Sodapup Waiting Dogs Design Etray – Blue

SodaPup Waiting Dogs Design Etray – kék

Ha igazi csemegét szeretnél kutyusodnak adni, ez a Waiting Dogs Design eTray mindent tartalmaz: lassú etetőt, nyalókát és dúsítótálcát – egyben! Ez az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi számukra, hogy hosszabb, egészséges étkezést végezzenek, a nyalószőnyeg és a lassú etetőtál gasztronómiai előnyeit kínálja, miközben elősegíti az egészséges emésztést. Hagyja, hogy kölyökkutyája mindkét világból a legjobbat élvezhesse a Waiting Dogs Design eTray-vel!

DÚSÍTÁS:  A Waiting Dogs eTray elősegíti a lassabb evést és javítja az emésztést. Tökéletes minden méretű kutyának, beleértve a kölyköket is.

ELŐNYÖK: A Waiting Dogs etray tökéletes a nedves és száraz ételek felszolgálására anélkül, hogy rendetlenséget okozna. Az ételeket kombinálhatja vagy szétválaszthatja a dizájn egyes kamráiban. A Waiting Dogs etray mélysége ideális nyers ételek felszolgálásához (konzultáljon állatorvossal). A Waiting Dogs etray használható uzsonnára vagy étkezésre.

A Waiting Dogs kialakítása különböző magasságú és mélységű, természetesebb étkezési körülményeket imitálva, és próbára teszi kutyája természetes táplálékszerzési ösztönét.

Ideális lapos orrú kutyák számára, mint például a bully fajták, amelyek mélyebb, lassú etetőtálakkal küszködhetnek. A Waiting Dogs kialakítása egy sekély, lassú etetőeszköz, így lassabb evést ér el anélkül, hogy egyes fajták számára lehetetlenné válna.

A lassabb evés a következő előnyökkel jár: megnyugtatja és megnyugtatja a kutyáját, segíthet megelőzni a puffadást, javítja az emésztést, jobb a bélrendszer, a kis étkezések tovább tartanak. Ezen túlmenően, a Waiting Dogs design etray használata segíthet kutyája szórakoztatásában, csökkenti a szeparációs szorongást, csökkenti az unalmat és az unalommal összefüggő nem kívánt viselkedéseket.

TREAT JAVASLATOK

Mogyoróvaj, konzerv állateledel, krémsajt, joghurt (sima), sütőtökpüré, vízzel megnedvesített zúzott csemege, nyers diéták és még sok más. Forduljon állatorvosához a kedvence számára megfelelő élelmiszerek teljes listájáért.

FIGYELEM:

Ez nem rágójáték. Felügyelje kedvencét, miközben ezt a dúsító etray-t használja. Ha az etray megsérül, azonnal távolítsa el az állatból.

Mérete: 20 x 20 cm
Minden kutyának

Nincs raktáron
6 990 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
sodapupwaitingdogs
Vélemények