Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Sodapup Great Outdoors Ebowl
Sodapup Great Outdoors Ebowl
9 990 Ft

Sodapup Great Outdoors Ebowl

Sodapup Great Outdoors Ebowl
Sodapup Great Outdoors Ebowl
Sodapup Great Outdoors Ebowl

SodaPup Great Outdoors Ebowl Slow Feeder – narancs

A kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb lassú etetőtál nem képes lelassítani a kutya evését. A Great Outdoors eBowl megoldja ezt a problémát azáltal, hogy nagyobb kihívást jelent kutyája számára. A Honeycomb ebowl szegmentált kialakítása nehezebb, mint a többi lassú adagoló tál, és elősegíti az egészséges lassabb étkezést.

DÚSÍTÁS: A Great Outdoors ebowl elősegíti a lassabb étkezést és javítja az emésztést. Tökéletes minden méretű kutyának, beleértve a kölyköket is.

ELŐNYÖK

A Great Outdoors ebowl tökéletes a nedves és száraz ételek együttes felszolgálására anélkül, hogy rendetlenséget okozna. Az ételeket kombinálhatja vagy szétválaszthatja a dizájn egyes kamráiban. A Honeycomb edény mélysége ideális nyers ételek felszolgálására (konzultáljon állatorvossal).

A Great Outdoors különböző magasságú, mélységű és nyílásméretei természetesebb étkezési körülményeket imitálnak, és próbára teszik kutyái természetes táplálékszerzési ösztöneit.

A lassabb evés a következő előnyökkel jár: megnyugtatja és megnyugtatja a kutyáját, segíthet megelőzni a puffadást, javítja az emésztést, jobb a bélrendszer, a kis étkezések tovább tartanak. Ezenkívül a Great Outdoors ebowl használata segíthet kutyája szórakoztatásában, csökkentheti a szeparációs szorongást, csökkentheti az unalmat és az unalommal összefüggő nem kívánt viselkedést.

FIGYELEM:

Ez nem rágójáték. Felügyelje kedvencét, miközben ezt a dúsító edényt használja. Ha az öböl megsérül, azonnal távolítsa el az állatból.

GONDOZÁS:
Ez a Great Outdoors edény mosogatógépben mosható a felső kosárban. Meleg szappanos vízben is mosható. Az edény fagyasztóban és mikrohullámú sütőben is használható.

Mérete: 20 x 20 cm

Raktáron
9 990 Ft
Adatok
Cikkszám
sodapupoutdoors
Vélemények