Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

SANA - Kacsás fogtisztító stick
SANA - Kacsás fogtisztító stick
1 790 Ft

SANA - Kacsás fogtisztító stick

A kutya fogainak tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű (vagy finomabb!). Vital fogászati ​​rágórudaink teljesen természetes (és bűntudat-mentes) rudak, amelyek friss európai kacsahúsból és marhabőrből készülnek. Nagyon kemények, nehezen törhetők, és van egy horony az oldalán. A fogkőképződést jelentősen csökkenti a barázda rágásakor bekövetkező horzsolás, valamint a fokozott nyáláramlás.

A kutyák fogászati ​​​​higiéniája nagyon fontos. A SANADOG fogápolási rágcsálnivalókkal ezt egészségesen és természetes módon támogathatja. De miért hívják életfontosságú pálcikának? Mert nemcsak a természetes fogápolást támogatják, hanem az egészséges összetevőkből funkcionális hatást is fejtenek ki.

A természetes marhabőr kiváló minőségű kollagént tartalmaz. A kollagén szerkezeti fehérjeként biztosítja a kötőszövet szakítószilárdságát, és mindenhol megtalálható, ahol a rugalmasság és az erő fontos: a bőrben, a szalagokban és inakban, a porcokban, a csontokban, a vázizmokban, az erekben és még a fogakban is. .

Életfontosságú fogászati ​​pálcikáinkat saját gyárunkban állítjuk elő, adalékanyagok, például kukorica, búza, szója, színezékek, tartósítószerek, húsliszt vagy egyéb töltőanyagok nélkül, és alacsony hőmérsékleten óvatosan, levegőn szárítjuk, hogy megőrizzék vitaminjaikat és ásványi anyagaikat, amíg ropogós nem lesznek. és ízletes finomságokat, amelyek masszírozzák a kutya ínyét, és segítenek eltávolítani az étkezés után lerakódott fogkövet. Légszárítási technológiánk az évszázados hústartósítási technikák modern értelmezése.

A gondosan válogatott kacsahús és marhabőr helyi forrásból származik, és 100%-ban nyomon követhető. Kíméletes gyártási folyamatunk megőrzi az alapanyagokban található tápanyagokat, és segít kutyájának hosszú ideig egészséges és életerős megőrzésében.

Legyen szó kis kölyökkutyáról vagy nagy fajta kutyáról, a mi létfontosságú fogászati ​​pálcikáink egyszerű módja annak, hogy kutyája fogait tisztán és egészségesen tartsa.

Vital Dental Duck Stick Előnyök:
- 100%-ban tiszta kacsahús és természetes marhabőr
- Félig tartós rágó
- Kiváló fogápoláshoz
- Nyersetetésbarát

Raktáron
1 790 Ft
Részletek

Összetétel
85% marhabőr, 15% kacsahús
Kiegészítő takarmány kutyáknak.

Táplálkozási elemzés:
fehérje - 59%
zsír - 14%
nedvesség - 8%
hamu - 7%
rost - 1,1%

Adatok
Cikkszám
sanaduckstick
Vélemények