Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Rágócsont szarvassal és sárgabarackkal
Rágócsont szarvassal és sárgabarackkal
1 490 Ft

Rágócsont szarvassal és sárgabarackkal

Minden négylábú természetes szükségleteinek kielégítésére funkcionális rágócsontokat hoztak létre.

Ez egy innovatív termék , amelyet arra terveztek, hogy hosszú szórakozást nyújtson, megnyugtassa és megnyugtassa minden kutyát. Ezenkívül a rágás és a harapás pozitív hatással van a háziállatok pszichéjére, pihentető állapotba hozza őket.

Miért a funkcionális rágócsontok?

A kutyák rágócsontjainak egyes összetevőinek kiválasztását alaposan átgondolták, mivel ezeknek meghatározott funkciókat kell betölteniük. A csontot kitöltő tömés célja a keringési rendszer erősítése, a szervezet szabad gyökök elleni védelme és az emésztőrendszer megfelelő működésének biztosítása.
A funkcionális töméssel ellátott csontok lengyel fogazó , kizárólag természetes termékekből készülnek. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvence teljes egészségének megőrzését és szervezetének ellátását a szükséges tápanyagokkal.

Ezek a kutyacsemegek feldolgozatlan termékekből készültek, ahol a kutyák csontjainak fő összetevői, mint káliumforrás: marhabőr, szarvasbőr és kajszibarack.

Raktáron
1 490 Ft
Részletek

 csontjaink előállításához használt bőr 100%-ban természetes , festetlen. Csak 3 hetes szárítási folyamatnak van kitéve alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között). Az ilyen hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes komponens értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a bőrben természetesen megtalálható kollagén.
A csontszerkezet jótékony hatással van a kutya fogaira és ínyére. Harapás közben ez a kemény fogazó megtisztítja a fogait azáltal, hogy eltávolítja az ételmaradékokat, simává teszi őket, és megakadályozza, hogy sárgává váljanak.

A csont mérete (13,5 cm) univerzális , ennek köszönhetően bármilyen méretű kutya élvezheti a Syta Micha funkcionális csontjainak rágását.
A funkcionális csontok teljesen biztonságosak a kutyák számára , mert nem morzsolódnak, és nem tartalmaznak olyan éles elemeket, amelyek harapás/rágás közben megsérthetik az ínyt.
Hihetetlenül finom és egészséges csemege, amelyben az állati és növényi eredetű elemek kombinációja táplálkozási alternatívát jelent a népszerű foghúzóknak .

A funkcionális rágócsontok adásának előnyei kutyájának:

  • a csontok jó kiegészítői a napi étrendnek,
  • a különféle töltelékeknek köszönhetően további tápértéket biztosítanak (vitaminok, ásványi anyagok vagy fehérje),
  • nagy jutalom a nevelés vagy képzés során, és motiváló az új helyzetekhez való alkalmazkodás során,
  • hosszabb ideig kiváló, egészséges szórakozási forma, amely egyben kielégíti az egyik legfontosabb mindennapi szükségletet, mint a nyalást, harapást, pofázást, húzást, rágcsálást,
  • a természetes fogazókhoz tartoznak, amelyek lehetővé teszik, hogy fogait egészségesen és tisztán tartsa, erősítse az állkapocs és a mandibula izmait,
  • kölykök esetében az ínyt is masszírozzák és megtanítják rágni az ételt.

Amikor rágócsontot ad a Syta Michától, ne felejtse el biztosítani kedvence számára a friss vízhez való hozzáférést.
(súly 70g)

95% marhabőr, 4% szarvasbőr, 1% sárgabarack por

Analitikai összetétel:

  • 96,34% fehérje,
  • 1,3% zsír,
  • 0,92% nyershamu,
  • 0,49% nyersrost.
Adatok
Cikkszám
sytamichadeer
Vélemények