Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

RÁGÓCSONT KÖLYKÖKNEK ÉS IDŐS KUTYÁK SZÁMÁRA 13,5 CM

Rágócsont kutyának libával, új -zélandi kagylóval, vitaminokkal és homoktövissel 13,5 cm
A funkcionális rágócsontokat úgy fejlesztették ki, hogy minden háziállat természetes igényeit kielégítsék .

A csontjaink előállításához használt bőr 100% -ban természetes , festetlen!!! Nem rawhide termék!

Ez egy innovatív termék , amely hosszú szórakozást nyújt, és minden kutyát megnyugtat. Ezenkívül a rágás és a harapás pozitív hatással van a háziállatokra.
Miért funkcionális rágócsontok?
A rágócsont egyes összetevőinek kiválasztását kutya számára alaposan megfontolták, mivel speciális funkciókat kell betölteniük. A csont belsejében lévő tölteléket úgy tervezték, hogy támogassa a fiatal kutya szervezetének fejlődését és javítsa az idősebb kutyák állapotát.
Ezek a finomságok feldolgozatlan termékekből készülnek, ahol a kölykök és idősek csontjavításának fő összetevői: lóbőr, liba, új -zélandi kagyló és homoktövis .
ló bőr - kiváló alternatíva allergiás kutyák számára. Kemény szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi, hogy kielégítse a kutyák rágási igényeit, és gyengéden tisztítja meg fogait.
libahús - hihetetlen ízű és aromájú hús. Az idegrendszer megfelelő működéséhez fontos B -vitaminokat és könnyen emészthető vasat tartalmaz. Ezenkívül a libahús A, D, E vitamint és természetes antioxidánsokat, például glutationt, karnozint, anserint vagy taurint tartalmaz, amelyek számos betegség potenciális terápiás tényezői.

homoktövis - természetes C -vitamin forrás, amely erősíti a kutya immunrendszerét. értékes makro- és mikroelemekben (mangán, cink, magnézium, réz, kalcium, vas).
Új -zélandi kagyló - értékes táplálékkiegészítő gyulladásgátló tulajdonságokkal. Az ízületi gyulladás kezelésére ajánlott glikozaminoglikánok (GAG) és omega-3 zsírsavak természetes forrása. Fontos a fiatal kutyák, valamint a felnőtt és idősebb kutyák növekedéséhez. Sok vitamin és ásványi anyag jelenlétének köszönhetően befolyásolja a bőr és a szőrzet állapotát.

A csontjaink előállításához használt bőr 100% -ban természetes , festetlen.A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a bőrben természetes kollagén.

A csont mérete (13,5 cm) , ennek köszönhetően bármilyen méretű kutya élvezni fogja a funkcionális csontok rágását.
A funkcionális csontok teljesen biztonságosak a kutyák számára, mivel nem morzsolódnak össze, és nem tartalmaznak olyan éles elemeket, amelyek megsérthetik az ínyt harapva / rágva.

(súlya 65 g)
Nincs raktáron
2 390 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
boneforpuppy
Vélemények