Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Q-4Eye látást javító tabletta 90db
Q-4Eye látást javító tabletta 90db
14 690 Ft

Q-4Eye látást javító tabletta 90db

Használatát elsősorban legyengült immunrendszer-, idős korban, kúraszerűen vagy látási gondokkal küzdő kutyáknak és macskáknak javasoljuk. És/vagy bármilyen szem/látás javító orvosi gyógykezelések mellett, kiegészítőként, lábadozási időszakban, gyógyulást segítő kiegészítőként.

Összetétel:

A lutein fontos szerepet játszik a szem és az érrendszer védelmében. A szaruhártyában és szemlencsében segít kiszűrni a káros sugarakat, ezáltal csökkenti a szem belsejének "terhelését". A lutein és a zeaxantin elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabad gyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát. Megfelelő mennyiségű fogyasztása csökkentheti a korral összefüggő látásromlást, a látás fokozatos gyengülését, megelőzheti az időskori szembetegségeket.

 

A retina fényérzékeny sejtjeiben A-vitamin szükséges a fény hatására keletkező ingerület létrejöttéhez, azaz a képalkotáshoz. A-vitamin hiányában először a szürkületi látás, a szem sötéthez való alkalmazkodása romlik. Ha az A-vitamin hiány továbbra is fennáll, az erős fényben való látás is károsodik, súlyos, hosszan tartó hiány esetén a folyamat megfordíthatatlanná válhat, ami teljes vakságot okozhat.

 

máriatövis igazi gyógynövény a szemre, aktív összetevője a szilimarin, mely támogatja a májat, és a látás funkciót is. A májban tárolódnak azok a zsírban oldódó vitaminok és glutationok, melyek segítségével a szem és látás károsodás lassul. A szilimarin hatékonyan küzd a károsító szabad gyökök ellen.

ginkgo biloba erőteljes egészség támogató hatása elsősorban az antioxidáns hatásának köszönhető. Az antioxidánsok leküzdik vagy semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait. Gyulladás csökkentő, véráramlást / keringést segítő és erőteljes szív- és agy működést támogató hatása van.

 

kurkuma, a gyömbérgyökér és az MSM (szerves kénvegyület) együttesen segítenek a szervezetben lévő, ezáltal szemben is, létező gyulladásos reakciók mérséklésében.

A szemben lévő receptorsejtekben található egy fehérje, amely a fény elnyeléséért felelős. Ennek a neve retinál. Ez az A-vitamin egyik formája. A retinál/retinol molekula pedig béta karotinból állítódik elő. A béta karotin a karotinoidok osztályába tartozik, amelyek egy-egy adott hullámhosszúságú fényt nyelnek el a legerősebben.

Beltartalom

máriatövis mag 50.000 mg, ginkgo biloba 50.000 mg, kurkuma 50.000 mg, gyömbérgyökér 50.000 mg, MSM 100.000 mg, luthein 150.000 mg, A vitamin 50.000 mg, béta karotin 50.000 mg, hidegen préselt tökmagolaj, kendermag olaj, sárgarépa por, szőlőcukor.

Raktáron
14 690 Ft
Adatok
Cikkszám
quebeckqeye
Vélemények