Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Pro Pet Science - Joint Agent 250ml
Pro Pet Science - Joint Agent 250ml
12 590 Ft

Pro Pet Science - Joint Agent 250ml

Az ízületek „életében” léteznek kritikus időszakok, időpontok. Egyszer van a fejlődési, kölyökkori növekedési időszak, amikor rendkívül fontos a vázszerkezet kialakulása, hozzáértve ehhez az ízületeket is! Fejlődésük kiemelten nagy figyelmet igényel a gazdik részéről, ha nagytestű kutyákról beszélünk. Ezeknél hirtelen és erőteljesen következik be a növekedés és „elkel” a külső segítség, ízületvédők, porcépítők, ásványi anyag pótlók formájában.

Majd van az időskor, amikor csak azt vesszük észre, hogy a kutyánk alvás után nehezen áll fel, nehezebben indul el, sántikálni kezd. Ezek mind a kopásnak, az elhasználtságnak köszönhetőek. Természetes folyamat. De ezt a folyamatot, késleltethetjük, tompíthatjuk kis segítséggel: természetes ízületvédőkkel, gyulladáscsökkentőkkel, fájdalomcsillapítókkal.

Utána vannak azok a nagyon egyedi és specifikus esetek a kutya életében, a sérülések, rendellenességek, balesetek, amelyek esetében kivétel nélkül szükséges a gyógykezelés. A legtöbb esetben a gyógykezeléseket fokozza egy természetes alapú stimuláns, kiegészítő. Ez esetben (minden másban is) ajánlom a kezelő állatorvos bevonását, konzultációját!

 

A speciális ÍZÜLETVÉDŐ gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, ízületi szükségletüket és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a csalánlevél, bodzabogyó, ginko biloba, kurkuma és gyömbér! Ezen gyógynövények keveréke, képes „megmozgatni” a szervezet anyagcseréit, úgy, hogy azokban a kritikus időszakokban vagy akár a specifikus-, sérülések kezelése alatt, tudjanak kellő természetes támogatást nyújtani, fokozni a gyógyulási vagy megelőzési folyamatokat. Hatásuk elsősorrban a gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, ízület támogatás.

MIÉRT KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI A JOINT AGENT?

-        fogyasztóbarát forma (szuszpenziós gél), amely alkalmassá teszi minden táphoz való keveréshez (száraz táp, nyers, pray, nedves, stb.)

-        egyedi összetételű, komplex hatásmechanizmussal

-        koncentrált forma, mely alkalmazható bármilyen más ízületvédő, gyulladásgátló készítmény mellett, kiegészítésül.

Összetétel: 100% tiszta és friss Új-Zélandi zöldkagyló, chondroitin szulfát, kurkuma, ginzeng, gyömbér gyökér, máriatövis mag, csipkebogyóhús, gyógynövény macerátum teával, MSM és ördögcsáklya kivonat.

Beltartalom (/1000 ml): chondroitin szulfát 50.000 mg, Új-zélandi zöldkagyló 400.000 mg, MSM (szerves kötésű kén) 50.000 mg, glucosamine 50.000 mg, C-vitamin 20.000 mg, quercentin 5.000 mg, ördögcsáklya 50.000 mg, kurkuma 20.000 mg, ginzeng 5.000 mg, gyömbér 5.000 mg, növényi kivonatok.

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

-        kölyökkutyák növekedési időszakában, ízületvédő kiegészítőként

-        kimondottan ajánlott használni nagytestű kölyökkutyáknál, és a fogváltási időszakban

-        huzamosabb ideig tartó ízülettámogató kúraként.

-        az idősebb állatoknál, álltalános ízülettámogatóként, évente 2-3-szor, kúrákban

Raktáron
12 590 Ft
Részletek
Összetétel

Új-Zélandi zöldkagyló: magas glükozaminglikán (GAG) tartalmának köszönhetően remekül hozzájárul az ízületek megfelelő kenéséhez és ahhoz is, hogy megtartsák a rugalmasságukat. Röviden: ellátja a szükséges tápanyagokkal. Nagyon magas biohasznosulású.

Chondroitin Szulfát: A szervezetben is előfordul. A porcszövet fontos szerkezeti összetevője; a porcok mechanikus-elasztikus tulajdonságáért felelős, ezáltal biztosítva a fizikai terheléssel szembeni ellenállóképességet.

Kurkuma: A kurkuma, más néven indiai sáfrány természetes immunerősítő és gyulladás csökkentő. A gyömbérrel együtt fejti ki a legjobb hatását, ezért is kombináltuk a kettőt. A kurkuma képes blokkolni a gyulladási folyamatokat és gátolni a további kopást.

Ginzeng: szintén gyulladásgátló hatású, szuper antioxidáns és fájdalomcsillapító.

Gyömbér: A kurkumával együtt kiváló gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító hatású, ráadásul segít a megfelelő vérellátásban is.

Ördögcsáklya kivonat: Nagyszerű fájdalomcsillapító hatású és remekül hozzájárul az egészséges ízületek és a megfelelő mozgékonyság fenntartásához, valamint az ízületek és ínak rugalmasságához.

 

Állatorvosunk javaslatára, etesd a JOINT AGENT-et minden egyes ízületi bántalom gyógykezelése alatt és után, 21-30 napig folyamatosan. Hatását fokozza, ha egyidejűleg van használva a speciális ízületvédő készítményekkel: Q-FLEXJUNIOR-FLEXSENIOR-FLEX

Adatok
Cikkszám
propetjoint
Vélemények