Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Petstages Orka jutalomfalattal tölthető labda

Petstages Orka jutalomfalattal tölthető labda
Petstages Orka jutalomfalattal tölthető labda
Petstages Orka jutalomfalattal tölthető labda

 Kemény Orka TPE gumiból és bordázott textúrából készült, hogy órákon át kibírja a rágást és a játékot, miközben masszírozza a kölykök ínyét.

Nincs raktáron
2 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

3 hüvelykes átmérőjű, hogy megközelítőleg akkora legyen, mint egy teniszlabda, így a legtöbb kilövőhöz illeszkedik. Két lyukkal az ellenkező végén, hogy finomságokat töltsön bele, így a kölyökkutyája biztosan élvezni fogja! Lebegő és pattogó nincs határa annak, hogy hol töltheti el a szórakozást az Orka Teniszlabdával!

TARTÓS GUMI TENISZLABDA: Az Orka Teniszlabda egyetlen masszív, tartós TPE gumidarabból készült, hogy több játék és rágás során is kitartson.

JÓL PÁROSÍTHATÓ AZ INDÍTÓVAL: A 3"-os Orka teniszlabda a legtöbb kilövőhöz illeszkedik, és tökéletes párosítást kínál egy hosszú, parkban töltött naphoz! Nem kell aggódnia, ha ezt a labdát egy tóba bocsátja, mert az is lebeg!

TREAT STUFFER TENISZLABDA: Ennek a csemege-adagoló kutyarágójátéknak a két oldalán található lyuk kiválóan alkalmas arra, hogy megtöltse kutyája kedvenc nassolnivalójával, játékra csábítsa, és jutalmazza a pozitív viselkedésért!

KIVÁLÓ RÁGÓKA: Az Orka Teniszlabda bordázott textúrája masszírozza az ínyt, és enyhíti a kölyökkutyák természetes rágási vágyát.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.

Adatok
Cikkszám
orcaball
Vélemények