Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Pemmikan Energiaszelet kutyáknak

Segít a maximális teljesítményt kihozni a sport- és munkakutyákból, vadászkutyákból, szánhúzókból. Jól jön a fáradtság ellen versenyek közben. Könnyen, gyorsan hasznosuló energiát ad.
Nincs raktáron
3 650 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Egy energiablokk, amely a gyomor megterhelése nélkül növeli kutyád teljesítőképességét:

A Pemmikan kiválóan alkalmazható azokban a helyzetekben, amelyeknél kutyádnak hosszabb ideig koncentrálnia kell - ajánljuk sportkutyáknak, rendőr és mentőkutyáknak, vadászkutyáknak, szánhúzóknak hosszú, megeröltető tréningek, túrák, egésznapos munka alkalmával.

A Pemmikan segítségével kutyánk jobban bírja hideg, fagyos időjárást is.

Segítség szülés közben kutyáknak, hiszen azonnal hasznosítható energiát ad, valamint segíti szoptatós szukák tejtermelését.

Tenyésztő partnereink visszajelzései alapján kiállításokon is csodákra képes, hiszen kutyánk csúcsformában érzi tőle magát. ~ 1 órával a bírálat előtt adjunk kutyánknak egy-két kocka Pemmikant... és meglátjuk, az eredmény nem marad el!

Úgy néz ki, mint egy tábla csokoládé, amelyet kockánként (50g/kocka) tudunk adagolni. A kutyák IMÁDJÁK!

Energiatartalom: ca. 6000 kcal / kg

Összetevők: sertészsír, halliszt, szőlőcukor, kukorica, árpa, növényi zsír, sörélesztő, rizs, cukorrépa, vitaminok és ásványi anyagok

Tápanyagtartalom / 100 g: Nyersfejérje 24 g, Nyerszsír 59 g, nyersrost 0,5 g, nyershamu 6,8 g, víz 4,1 g

A Pemmikannal természetes, könnyen emészthető energiához juttathatod kutyádat egy kihívást jelentő feladat előtt - anélkül, hogy megterhelné a gyomrát.

Az energiatartalma 6000 kcal / kg.A maximum adható mennyiség napi 100-200 gramm a kutya méretétől és aktivitásától függően.
Adatok
Cikkszám
energi1
Vélemények