Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

PRIMAL SPIRIT WANDERLUST 70%

 

 

 

PRIMAL SPIRIT WANDERLUST 70%

● SZÁRAZ KUTYATÁP - 1 KG ●

Zamatosan puha száraz kutyatáp! 

Primal Spirit - Wanderlust 70%

 

A Primal Spirit száraz kutyatápok igazán izgalmas kulináris élményt nyújtanak: telis-tele friss hússal a pompásan zamatos ízélményért.

Az elsőrangú, friss alapanyagok és a különlegesen gyengéd gyártástechnológia lehetőséget adnak arra, hogy a tápszemek igazán puhák maradjanak - miközben az óvatos, gondos elkészítésnek hála a felhasznált összetevők tápanyagtartalma nem vész el, így nyújtva kirobbanóan húsos és tápláló vacsorát kutyádnak minden egyes nap. 

Primal Spirit Wanderlust 70% alapját a friss csirke- és halhús adják, így ha kutyusod rajong a szárnyasokért és a halakért, él-hal a puha és omlós falatokért, kiemelt figyelmet fordítasz arra, mi is kerüljön kutyusod tányérjába és szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje, akkor az Primal Spirit Wanderlust 70%, kivételesen puha szárazeledelek csak rátok várnak.

És mivel minden kutyus különleges - mi a speciális igényekkel rendelkező kutyusokra is fel vagyunk készülve! Kedvenced kis testű és gondot okoz számára a kemény falatok ropogtatása? Kutyusod öreg már, és a fogai nem bírják annyira a strapát, mint egykor? Válogatós, finnyás és valami igazán újat keresel?

Puha falatkáink egyszerűen ellenállhatatlanok! Legyen kutyád kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, válogatós vagy egy igazi haspók - a fejedelmi ízélmény nem marad el!

 


 

Miért ennyire ellenállhatatlan a Primal Spirit Wanderlust 70% száraz kutyatáp?

 
Primal Spirit Wanderlust 70% termékelőnyök

​​

  • mert teljesen gluténmentes
  • mert GMO mentes
  • mert mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentes
  • mert húsliszt felhasználása helyett zamatos, friss húsból készül
  • mert a fókuszt a friss hús kapja - így 1 kg Primal Spirit Wanderlust 70% száraz kutyatáp előállításához 1,29 kg friss hús kerül felhasználásra
  • mert alapját a precízen válogatott, értékes, friss alapanyagok adják
  • mert a hihetetlenül omlós falatok nem extrudálással, hanem különlegesen gyengéd elkészítési móddal nyerik el végleges, fejedelmi formájukat
  • mert a benne lévő zsírtartalom teljes mértékben a természetes hús- és halalapanyagokból származik
  • mert a nyers összetevők a spanyol, helyi beszállítóktól érkeznek

 

Különlegesen gyengéd gyártástechnológia

 

Alpha Spirit - Tenderize technológia"Tenderize" technológia természetesen imitálja a gyomor előemésztési folyamatát. A speciálisan gyengéd elkészítés következtében a falatok pompásan zamatosak, puhák és hihetetlenül omlósak maradnak, mindez pedig az alapanyagok frissességének köszönhető, hiszen kizárólag a saját levük kerül felhasználásra.

A gyengéd gyártástechnológia alkalmazása kimagaslóan értékes eledel előállítását teszi lehetővé, ugyanis gondoskodik a tápanyagok maximális megőrzéséről - mindezt pedig magas hőmérséklet és technológiai segédanyagok alkalmazásának mellőzésével.

Pont, mintha otthon készítenénk! A gyengéd elkészítésnek hála minden falat magas tápértékkel bír - ez hát a kulcs kutyánk egészségéhez.

 
Primal Spirit száraz kutyatápok speciális tulajdonságai

 

 

 

Nincs raktáron
2 690 Ft
Nincs raktáron
Részletek

ÖSSZETÉTEL

 

50% friss csirkehús; 20% friss hal; rizs; répapép; sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae); répa; alma; cikória; rozmaring (Rosmarinus officinalis); kurkuma (Curcuma longa).


 

Mennyi az annyi?

 

Primal Spirit Wanderlust 70% száraztáp adagolás kutyáknak

 

Metabolizálható energia kg-onként: 3458 kcal / 14468 kJ

Ne feledd! A táblázat értékei csak referenciapontként szolgálnak. A napi adag mennyiségét nagyban befolyásolhatja a kutya fajtája, kora vagy fizikai aktivitásának szintje - így szükség esetén módosítható.

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó.

Mindig legyen kutyád előtt friss, tiszta ivóvíz!

NYERSFEHÉRJE 28%
NYERSZSÍR 15%
NYERSHAMU 9%
NYERSROST 2%
NEDVESSÉGTARTALOM 19%
KALCIUM 1%
FOSZFOR 0,94%
Adatok
Cikkszám
primal2
Vélemények