Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Nina Ottosson Twister
Nina Ottosson Twister
9 990 Ft

Nina Ottosson Twister

Nina Ottosson Twister
Nina Ottosson Twister
Nina Ottosson Twister
Nina Ottosson Twister
Nina Ottosson Twister

Ha játékot keres unatkozó kutyáknak, akik már elsajátították az egyszerűbb kutyacsemege-rejtvényeket, Nina Ottosson, az Outward Hound lenyűgöző, 3. szintű interaktív csemegerejtvénye a tökéletes következő lépés! A Dog Twister interaktív kutyakirakós játék kilenc csemegefiókkal rendelkezik a kutyacsemegékhez, amelyeket kilenc fehér fül rögzít a helyére. Egyszerűen csak helyezze be a finomságokat a fiókokba, csúsztassa be őket, és zárja le a fehér fiók füleit a további szekvenciális lépések kihívásához. Kölyökkutyája élvezni fogja a mancsot, a szimatolást és a bökkenést, hogy felfedje a rejtett ízletes jutalmakat! A Dog Twister kirakós kutyajáték strapabíró BPA-, PVC- és ftalátmentes anyagból készült, amelyet biztonságosan használhatsz szőrös barátoddal. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

 

A Nina Ottosson 3. szintű Dog Twister kirakós kutyajátékot a haladó szintű problémamegoldó játékhoz tervezték, amely kihívást jelent kutyájának a szekvenciális lépések megtanulásával. Szórakoztató módszer az okos kölykök számára, hogy edzzék agyukat, miközben izgalmas módon irányítják át a pusztító vagy negatív viselkedést!

Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.

Raktáron
9 990 Ft
Részletek

Adatok
Cikkszám
nina011
Vélemények