Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

LickiMat® Splash ™ Green

LickiMat® Splash ™ Green
LickiMat® Splash ™ Green
LickiMat® Splash ™ Green
LickiMat® Splash ™ Green
LickiMat® Splash ™ Green
A LickiMat® egy állatorvosok által tervezett egyedülálló, innovatív szabadalom által védett, védjeggyel ellátott termékcsalád amely Ausztráliából származik. Állatorvosok, kutyakiképzők és viselkedéskutatók ajánlják szerte a világon, és jelenleg több, mint 2 millió háziállat élvezi.
A LickiMat® célja, hogy megnyugtassa kedvencét, csökkentse a szorongást és támogassa a nyugodt viselkedést. Nagyszerű alternatíva unalom és romboló magatartás csökkentésére. A háziállatok hosszú időn keresztül lefoglalják magukat miközben élvezik a kedvenc csemegéjüket. Az étel illata nyalogatásra ösztönzi őket, melynek hatására nyugtató hatású endorfin szabadul fel a szervezetükben. A nyáltermelés javítja a szájhigiéniát, védi a fogakat és az ínyt, elősegíti a friss leheletet.
Azáltal, hogy a felszínét bekeni különböző finomságokkal, egy ízletes és szórakoztató játékot hoz létre kedvence számára. A csemegével megkent LickiMat® a nyári melegben lefagyasztható, így még hosszabb időre növelhető a szórakozás. Lassítja az evést, kis mennyiségű étellel, kevés kalóriabevitel történik.
Nincs raktáron
6 390 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A LickiMat® Splash ™ tökéletes figyelemelterelő az ápoláshoz és a fürdéshez. Függőleges felületekhez is tökéletes.

A Splash az egyetlen LickiMat tapadókoronggal. A maximális szilárdság elérése előtt permetezze le a felületet vízzel.
Adatok
Cikkszám
lickimatsplashgreen
Vélemények