Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

LAZACBŐR FONAT - 150GR - BARF RÁGCSA KUTYÁKNAK

Ez az ínycsiklandozó és egészséges szárított lazachalbőr csakúgy dúskál a a könnyen emészthető fehérjében.  Gazdag könnyen jól hasznosuló, értékes tápanyagokban. 

A halbőr nem nem csak pusztán remek fehérjeforrás, hanem a legkiválóbb kollagénforrás.
A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetünkben, a legfőbb összetevője a kötőszöveteknek, szerveknek, ínaknak, bőrnek és az izmoknak.
A kollagénnek köszönhetően tudnak ízületeink megfelelően működni, sérülés esetén gyorsabban regenerálódni. Rendszeres kollagénfogyasztással támogathatjuk az ízületek, az izmok munkáját, de nem elhanyagolható a kollagénnek az a szerepe sem, hogy rugalmasan tartja az ereket, amely különösen a szívet és az agyat ellátó erek szempontjából fontos.
A halkollagén ráadásul a többi állati eredetű kollagénforrás közül is kitűnik abban,
hogy a messze a legjobb felszívódással, hasznosulással rendelkezik, így gyógyászati célra is a legjobb kollagénforrásnak tekinthető.

Kíméletes módon szárítva a tápanyag tartalom szinte érintetlenül megmarad szárított hal termékeinkben. 

Vadon és fenntartható halászati módszerekkel fogott lazac minden porcikáját feldolgozzák, így járulva hozzá a fenntartható halászati előírásokhoz.  A lazacbőrt, az emberi fogyasztásra fogott hal felesleges részeként kezelik, kedvenceink számára azonban valódi csemege!

Kevés olyan rágóka létezik kutyák számára, mely olyan egészséges, mint a halbőr. Könnyen emészthető, jó minőségű fehérjében gazdag és benne található Omega-3, -6, -9  zsírsavak hozzájárulnak a szív, a szem, az agy, a bőr és az ízületek egészségének megőrzéséhez. 

Kiszerelés: 150g

Nincs raktáron
3 190 Ft
Nincs raktáron
Részletek
  • ÖSSZETEVŐK

    Vadon és fenntartható módon fogott lazacbőr (100%)
  • TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

    Nyers fehérje 61,3%, Nyers zsír 26,6%, Szénhidrát 0,4%, nyers rost >0,5%, nedvesség >5%, nyers hamu 6,6%. Omega 3 – 3,7%, Omega 6 – 4%, Omega 9 – 12,1%
  • ADAGOLÁS

    Adagolási javaslat egy felnőtt 10 kg testsúlyú kutya számára átlagosan naponta 1-2 db.
Adatok
Cikkszám
salmontails
Vélemények