Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

KONG® Tikr

KONG® Tikr
KONG® Tikr
KONG® Tikr

Időzített kutyafalatozó játék.  Száraztáppal és rágcsálnivalókkal tölthető. A még nagyobb móka érdekében: töltsön be különféle méretű harapnivalókat, és állítsa be a nyílás méretét. Analóg időzítővel – 45 percig állítható. Nincs szükség elemre. Könnyű kezelhetőség: egyszerűen mosható.

Méretek:

S: 10 x 12 cm

Nincs raktáron
5 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

 A KONG® Tikr időzítőként működik – egyszerű, megbízható és teljesen akkumulátormentes. A KONG® innovatív nassolnivalója akár 45 percig is képes olyan rágcsálnivalókat vagy szárazeledeleket adagolni, amelyeket korábban a legnagyobb nyíláson keresztül töltöttek meg a négylábú barát számára. Tipp "haladó" négylábú barátoknak: A különböző méretű snackek még változatosabbá teszik az ételes játékot, és teljesen új szintre emelik a szórakozást. A robusztus, ovális formájú játék hosszan tartó és a fajnak megfelelő tevékenységet biztosít – akár a saját négy falában, akár kint a friss levegőn. Az elv nagyon egyszerű és innovatív egyben - a Tikr belső működése a beállított időtartam alatt a külső héjhoz csavarodik. Ez azt eredményezi, hogy egy vagy több, a játék közepén egyenletesen elhelyezett lyuk kinyílik, és egyidejűleg bezár egy másikat. Minden négylábú barát élvezheti a Tikr-t, aki szeretne aktívan megkaparintani a jutalmat.

Megjegyzés: Kérjük, soha ne hagyja felügyelet nélkül az állatot játék közben. Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. A sérülések elkerülése érdekében a játékot rendszeresen ellenőrizni kell, hogy nem sérültek-e vagy nem laza részek, és szükség esetén cserélni kell.

befüllbar mit Snacks   ohne Geräusch   KONG® Company

Adatok
Cikkszám
kongtikr
Vélemények