Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Fun Feeder Slo Bowl M, kék
Fun Feeder Slo Bowl M, kék
5 790 Ft

Fun Feeder Slo Bowl M, kék

Fun Feeder Slo Bowl M, kék
Fun Feeder Slo Bowl M, kék
Fun Feeder Slo Bowl M, kék
Fun Feeder Slo Bowl M, kék

Az Outward Houndnál megalkottuk a Fun Feeder Slo Bowl kutyatálakat, amelyek étkezést meghosszabbító gerincekkel és több kihívást jelentő labirintussal rendelkeznek. A Fun Feeder Slo Bowlok akár 10-szer hosszabb ideig tartják a kutyát étkezés közben, ami javítja az általános emésztést, miközben segíti a szőrös barátokat az egészségesebb tempóhoz való alkalmazkodásban! Több mint 1 millió darab eladott kutyatálból, többféle méretben és labirintus stílusban, biztosan megtalálja a kölyökkutyája személyiségének és étrendi preferenciáinak megfelelőt. A nagy tálba legfeljebb 4 csésze száraz tápot, a közepesbe 2, a kicsibe pedig 3/4 csésze fér.

AKÁR 10-SZERESRE LELASSÍTSA AZ ETÉST: Az Outward Hound egyedi tervezésű Fun Feeder kutyatálai étkezést meghosszabbító bordákkal rendelkeznek, amelyek 10-szeresére lassítják kutyája evési idejét!

SEGÍTSÉG A HELYES EMÉSZTÉSBEN: A gyorsan evő kutyáknál gyakran előforduló problémák közé tartozik a puffadás, a regurgitáció és a kutyák elhízása. Fun Feeder Slo Bowljaink egyszerre kihívást jelentenek és lekötik kutyáját étkezés közben, miközben segít csökkenteni a túlevési viselkedést.

CSÚSZÁSMENTES ALAPBÓL ÉS ÉTELBIZTONSÁGOS ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT: Az Outward Hound's Fun Feeder Slo Bowl, lassú adagoló kutyatálak úgy készültek, hogy mind a szórakozásban, mind az élelemben tartsák, miközben a kutyája csúszásmentes talpával a szórakoztató mintákon keresztül táplálkozik. A tálak BPA-, PVC- és ftalátmentesek.

EGYSZERŰ TISZTÍTÁS: A Fun Feeder kutyatálak felső állványos mosogatógépben moshatók. Kevesebb munka, több kutyajátékidő!

Raktáron
5 790 Ft
Adatok
Cikkszám
funfeederblues
Vélemények