Corvus kakizacsi tartó – Sárga

ÚJ
Raktárkészlet: NINCS
Corvus kakizacsi tartó – Sárga
Corvus kakizacsi tartó – Sárga
Corvus kakizacsi tartó – Sárga
Corvus kakizacsi tartó – Sárga
Corvus kakizacsi tartó – Sárga
Corvus kakizacsi tartó – Sárga
Sétálj kedvenceddel: STÍLUSOSAN! Ez a mottó fogalmazódott meg bennünk, amikor megálmodtuk kakizacsi tartónkat. Egyedi formatervezést alkalmazva született meg ez a kis csoda, amivel a a természet színeit erősítettük tovább.
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A közepén található lyukacska talán a legkülönlegesebb számunkra, hiszen a természetesség: a Nap inspirálta. De hogy ne legyen “unalmas”, mi továbbfejlesztettük egy geometrikus formára, ami a legjobban passzol a koncepcióhoz. Anyagát tekintve is újítottunk: a Vegán bőrt és a Kraft papírt alkalmaztuk. Ezek kémiailag semlegesek, ártalmatlanok a környezetre és az élővilágra.

A Vegán bőr innovatív és fenntartható anyagokból állítható elő, mint például: ananászlevél, parafa, gyümölcshulladék vagy újrahasznosított műanyag. A ME and my DOG kedvence a Pinatex névre hallgat, ami 85% -ban eldobott ananászlevélből, természetes ragasztóból és festékből készül és nyom nélkül lebomlik a környezetünkben. A Kraft papír hasonlít a bőrhöz, de fenyőből készül és könnyen formázható. Ezeket az anyagokat egyesítve született meg, egyik kedvenc termékünk is!

Pár szó a csomagolásunkról. Termékeinket újrahasznosított dobozba tesszük, amit fagyapottal bélelünk. Ezt követően újabb lebomló csomagolást kapnak, így biztosítva a hibátlan kinézetet amíg célba nem ér! Számunkra minden apró részlet fontos, hiszen egy olyan világban élünk, amit eláraszt a sok műanyag és szemét. Dobozaink megvásárlásával csatlakozol egy környezettudatosabb közösséghez és egy „kis” lépéssel közelebb kerülünk: az élhetőbb és szebb világhoz!

Minden kakizacsi tartó mellé ajándékba adunk egy 100%-ban lebomló, környezetbarát BAG ORGANI rollnit.

Készítése 100%-ban Magyarországon történik!
Adatok
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
meandmydog3
Státusz
ÚJ