Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Bully Sticks monster 12 cm

 Bully Sticks monster 12 cm
 Bully Sticks monster 12 cm

Az ár egy darab rúd vásárlására vonatkozik.

 

A szárított bully stickek a legrégebbi és legnépszerűbb kutyafalat a világon. A speciális SANADOG bully botok egészséges és hosszan tartó rágási élvezetet kínálnak minden kutyának. Magas fehérje- és kollagéntartalma különösen egészséges nassolnivalóvá teszi.

Magas ára miatt a bully botok nagyon gyakran Ázsiából származnak. Ott többnyire napon szárítják, majd csak rövid ideig sterilizálják. Az alacsony hőmérsékleten lassú "napsütéses" száradás miatt a szövet erjed, és rettenetesen bűzössé teszi az ázsiai bully stickeket.

Ez biztosan nem történhet meg Önnel a SANADOG bully stickel. A SANADOG bully stickek nem tartalmaznak adalékanyagokat, és saját gyártásunk során speciális eljárással, finoman szárítják őket. Csak enyhe, meglehetősen természetes tanyaszag maradt meg. Légszárítási technológiánk az évszázados hústartósítási technikák modern értelmezése.

A gondosan kiválasztott bully stickek helyi eredetűek és 100%-ban nyomon követhetők. Kíméletes gyártási folyamatunk megőrzi a stickekben bővelkedő tápanyagokat is, segítve kutyáját, hogy sokáig egészséges és életerős maradjon. 

Nincs raktáron
1 990 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
bullysticks12
Vélemények