Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Boil & Broth - Bárány csontleves por
Boil & Broth - Bárány csontleves por
7 990 Ft

Boil & Broth - Bárány csontleves por

Báránycsont húsleves por | Hozzáadott zöldségek vagy kivonatok nélkül | Pure Bone Broth | Dorset Made

A bárányporunkat dehidratáltuk a könnyű használat és utazás érdekében. A csontleves dehidratálása eltávolítja az összes víztartalmat, és csak a fehérje marad meg. Mivel a víztartalom 95%-át eltávolítjuk, csak 5% marad a csontleves fehérjéből. Ezért tűnhet drágának egy edény, de a jó hír az, hogy ez a 120 g-os edény visszaállítja a 3 liter csontlevest, ami 6 x 500 ml-es fagyasztott tasakok vásárlásának felel meg.

Miért szárítjuk a csontlevest?

Úgy döntöttünk, hogy a csontlevesünket kiszárítjuk, hogy könnyebben utazhassunk vele. Miután az Egyesült Királyság elhagyta Európát, nem tudtuk elküldeni a csontlevesünket a tengerentúlra, ezért ki akartuk találni a csontleves szállításának módját. Sok kutatás után felfedeztük és kipróbáltuk a csontleves kiszárítását. A vártnál jobban működött, ezért elküldtük a dehidratált húslevesünket a laborba, és nagy örömünkre derült ki, hogy a kiszáradási folyamat egyáltalán nem befolyásolja a húsleves táplálkozását. Lásd alább a táplálkozási elemzést.

Hidratálja vissza a csontlevest eredeti állapotába

A dehidratált csontleves használata egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az utasításokat: adjon hozzá egy gombóc 100 ml vizet, majd jól keverje össze, hogy eltávolítsa az összes csomót.

A marhahúsleves por egy gombóccal ellátott csavaros fedelű edényben érkezik. A gombóc segítségével mérje ki a húslevest minden adaghoz.

Hogyan kell használni

Tegyen egy adagolókanál (mellékelve) dehidratált csontleves port kis mennyiségű hideg vízbe. Ezután adjunk hozzá 100-150 ml forró vizet, és alaposan keverjük össze. Hagyja kihűlni ivás előtt. Csontlevesporunkat akár turmixokhoz , reggeli öntéshez és még sok máshoz is hozzáadhatja.

Glutén-, gabona- és cukormentes. Nincsenek hozzáadott összetevők; egyszerűen húsleves.

MIT KAP:

120g csontleves por (kb.30 adag). Ez 3 liter csontlévé rehidratálódik.

Táplálkozási tények 100 grammonként
Kcal 398
Fehérje: 95,8 g
Zsírok: 2g
Rost: 1,2g
Kanálonként
Kcal 20
Fehérje: 3,8 g
Zsírok: <0,5g
Rost: 0,2g
Raktáron
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám
boillamb
Tömeg
35 g/db
Vélemények