Beco Kaki Zacsi

Raktárkészlet: VAN
Beco Kaki Zacsi
Beco Kaki Zacsi
Beco Kaki Zacsi
Beco Kaki Zacsi
Beco Kaki Zacsi
Beco Kaki Zacsi
A Beco kakizacsi hála a készítése során felhasznált újrafeldolgozott, lebomló anyagoknak környezetbaráttá teszi a kedvenced utáni takarítást is. Mindamellett, hogy odafigyelünk a környezetünkre, arra is gondoltunk, hogy a zacsik haszálata könnyű és biztonságos legyen a gazdik számára, ezért a zacsikat a szokásosnál nagyobbra és sokkal erősebbre terveztük, hogy elkerülhetőek legyenek a kellemetlen balesetek.
1 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
TERMÉKLEÍRÁS
A Beco kakizacsi hála a készítése során felhasznált újrafeldolgozott, lebomló anyagoknak környezetbaráttá teszi a kedvenced utáni takarítást is. Mindamellett, hogy odafigyelünk a környezetünkre, arra is gondoltunk, hogy a zacskók haszálata könnyű és biztonságos legyen a gazdik számára, ezért a zacsikat a szokásosnál nagyobbra és sokkal erősebbre terveztük, hogy elkerülhetőek legyenek a kellemetlen balesetek.

Különböző csomagokban kínáljuk, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A kakizacskó tartóba illő kisebb gurigáktól a füles zacskókon át, az asztali adagolókig minden lehetőségre gondoltunk. A környezetbarát zacskók mellett, a tartó henger is újrahasznosított, lebomló kartonból készült, olcsó műanyag helyett!

ANYAG
újrahasznosított karton és lebomló műanyag.
MÉRET
22,5 cm x 33 cm.
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
hg20
Vélemények