Kérdése van? Hívjon minket! +36304370304

Alpha Spirit -THE ONLY ONE ● DUCK száraztáp

ALPHA SPIRIT THE ONLY ONE DUCK ● SZÁRAZ KUTYATÁP - 3 KG

Hihetetlenül omlós, fantasztikusan zamatos - az egyetlen! 

Alpha Spirit The Only One - Free Range Duck

 

Az Alpha Spirit The Only One száraz kutyatápok igazán izgalmas kulináris élményt nyújtanak: telis-tele friss hússal a pompásan zamatos ízélményért.

Az elsőrangú, friss alapanyagok és a különlegesen gyengéd "Tenderize" gyártástechnológia lehetőséget adnak arra, hogy a tápszemek igazán puhák maradjanak - miközben az óvatos, gondos elkészítésnek hála a felhasznált összetevők tápanyagtartalma nem vész el, így nyújtva kirobbanóan húsos és tápláló vacsorát kutyádnak minden egyes nap. 

Az Alpha Spirit The Only One Duck alapját a friss kacsa- és csirkehús valamint különféle friss, egész halak adják, így ha kutyusod rajong a szárnyasokért és a halakért, él-hal a puha és omlós falatokért, kiemelt figyelmet fordítasz arra, mi is kerüljön kutyusod tányérjába és szerinted is lejárt a hagyományos száraztápok ideje, akkor az Alpha Spirit The Only One, kivételesen puha szárazeledelek csak rátok várnak.

És mivel minden kutyus különleges - mi a speciális igényekkel rendelkező kutyusokra is fel vagyunk készülve! Kedvenced kis testű és gondot okoz számára a kemény falatok ropogtatása? Kutyusod öreg már, és a fogai nem bírják annyira a strapát, mint egykor? Válogatós, finnyás és valami igazán újat keresel?

Puha falatkáink egyszerűen ellenállhatatlanok! Legyen kutyád kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, válogatós vagy egy igazi haspók - a fejedelmi ízélmény nem marad el!

 


 

Miért ennyire ellenállhatatlan az Alpha Spirit The Only One Duck száraz kutyatáp?

 

Alpha Spirit The Only One termékelőnyök

​​

  • mert teljesen gabona- és gluténmentes
  • mert GMO mentes
  • mert mesterséges színezékektől és ízfokozóktól mentes
  • mert húsliszt felhasználása helyett zamatos, friss húsból készül
  • mert a fókuszt a friss hús kapja - így 1 kg Alpha Spirit The Only One Duck száraz kutyatáp előállításához 2,3 kg friss hús és 0,6 kg friss hal kerül felhasználásra
  • mert alapját a precízen válogatott, értékes, emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagok adják
  • mert a hihetetlenül omlós falatok nem extrudálással, hanem különlegesen gyengéd elkészítési móddal nyerik el végleges, fejedelmi formájukat
  • mert a benne lévő zsírtartalom teljes mértékben a természetes hús- és halalapanyagokból származik
  • mert a nyers összetevők a spanyol, helyi beszállítóktól érkeznek

 

Különlegesen gyengéd gyártástechnológia

 

Alpha Spirit - Tenderize technológia"Tenderize" technológia természetesen imitálja a gyomor előemésztési folyamatát. A speciálisan gyengéd elkészítés következtében a falatok pompásan zamatosak, puhák és hihetetlenül omlósak maradnak, mindez pedig az alapanyagok frissességének köszönhető, hiszen kizárólag a saját levük kerül felhasználásra.

A gyengéd gyártástechnológia alkalmazása kimagaslóan értékes eledel előállítását teszi lehetővé, ugyanis gondoskodik a tápanyagok maximális megőrzéséről - mindezt pedig magas hőmérséklet és technológiai segédanyagok alkalmazásának mellőzésével.

Pont, mintha otthon készítenénk! A gyengéd elkészítésnek hála minden falat magas tápértékkel bír - ez hát a kulcs kutyánk egészségéhez.

 

Alpha Spirit The Only One speciális tulajdonságok
Nincs raktáron
12 250 Ft
Nincs raktáron
Részletek

ÖSSZETÉTEL

 

45% friss kacsahús; 20% friss csirkehús; friss, egész hal 20% (arany szardínia (Sardinella aurita), közönséges makréla (Scomber scombrus), tüskésmakréla (Trachurus spp.), közönséges szardínia (Sardina pilchardus)); hidrolizált keményítő; tojás; Beta vulgaris pép; sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae); körte; ananász; cikória; banán; római kömény (Cuminum cyminum); oregánó (Origanum vulgare); ánizs (Pimpinella anisum); kurkuma (Curcuma longa); édeskömény (Foeniculum vulgare).


 

Mennyi az annyi?

 

Alpha Spirit The Only One adagolás kutyáknak

 

Metabolizálható energia kg-onként: 3714 kcal / 15539 kJ

Minden analitikai komponens természetes módon van jelen és a felhasznált nyersanyagokból származik, nem mesterséges módon került hozzáadásra.

Ne feledd! A táblázat értékei csak referenciapontként szolgálnak. A napi adag mennyiségét nagyban befolyásolhatja a kutya fajtája, kora vagy fizikai aktivitásának szintje - így szükség esetén módosítható.

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó.

Mindig legyen kutyád előtt friss, tiszta ivóvíz!

NYERSFEHÉRJE 31,5%
NYERSZSÍR 17%
NYERSHAMU 8%
NYERSROST 2%
NEDVESSÉGTARTALOM 16%
KALCIUM 1,5%
FOSZFOR 1,2%
OMEGA-3 (TÖBBSZÖRÖSEN TELÍTETLEN) ZSÍRSAVAK EPA-DHA 2000 MG/KG
VAS 70 MG/KG
GLÜKÓZAMIN 4400 MG/KG
TAURIN 3000 MG/KG
METABOLIZÁLHATÓ ENERGIA KG-ONKÉNT 3714 KCAL - 15539 KJ
Minden analitikai komponens természetes módon van jelen és a felhasznált nyersanyagokból származik, nem mesterséges módon került hozzáadásra.
NYERSFEHÉRJE 31,5%
NYERSZSÍR 17%
NYERSHAMU 8%
NYERSROST 2%
NEDVESSÉGTARTALOM 16%
KALCIUM 1,5%
FOSZFOR 1,2%
OMEGA-3 (TÖBBSZÖRÖSEN TELÍTETLEN) ZSÍRSAVAK EPA-DHA 2000 MG/KG
VAS 70 MG/KG
GLÜKÓZAMIN 4400 MG/KG
TAURIN 3000 MG/KG
METABOLIZÁLHATÓ ENERGIA KG-ONKÉNT 3714 KCAL - 15539 KJ
Minden analitikai komponens természetes módon van jelen és a felhasznált nyersanyagokból származik, nem mesterséges módon került hozzáadásra.
Adatok
Cikkszám
alphaspiritduck
Vélemények